Raziščite otok Krk in uživajte v FUNtastičnih vikendih, okusni hrani in Bike & Gourmet izkušnji v Falkensteiner Hotelu Park Punat

Falkensteiner Hotel Park Punat  na čudovitem hrvaškem otoku Krk je popolna destinacija za nepozabno Bike & Gourmet izkušnjo. Doživite najboljše iz kolesarjenja in gurmanske kulinarike. Z aktivnimi izleti raziščite osupljivo pokrajino in regionalne posebnosti zlatega otoka Krka. Naša vodena kolesarska tura vas popelje do najlepših krajev na otoku. Hotel nudi kolesa, ogled pa vključuje izbor degustacij v Galeriji Toš in Marini Punat.

Bike & Gourmet ponuda je popoln način za raziskovanje slikovite okolice. Obstaja veliko poti za raziskovanje, od preprostih obalnih poti do bolj zahtevnih poti, vse pa vam omogočajo, da uživate v osupljivih razgledih. Ko boste porabili kalorije, je gurmanska restavracija Falkensteiner Hotela Park Punat popoln kraj za uživanje v okusnem obroku. Pristna gastronomija združuje hrvaške dobrote iz regije in brezčasne klasične jedi italijanske kuhinje, zato gostom ponuja bogato ponudbo vrhunske gastronomije. Na meniju sredozemskih specialitet, lokalnih dobrot in mednarodnih priljubljenih boste našli nekaj za vsak okus.

Poleg izletov uživajte v sproščujočih trenutkih ob morju ali privlačnih zdraviliških tretmajih. Okusite lokalne dobrote, raziščite čudovito pokrajino in ustvarite nepozabne spomine.

Falkensteiner Hotel Park Punat

Falkensteiner Hotel Park Punat, obdan z bujno naravo, dišečimi rastlinami in z neprimerljivim pogledom na morje, je kraj, kjer lahko globoko zadihate in se prepustite sladkemu brezdelju ter ves dan branite svoj ‘položaj ob bazenu’ ali pa se podate na aktivne in gastronomske dogodivščine, vaša animacijska ekipa pa poskrbi za najmlajše.

Kar 690 kilometrov kolesarskih stez ter številne sprehajalne in tekaške poti odlično povezujejo vse kraje tega barvitega otoka.

Za tiste, ki se na počitnice ne odpravite brez tekaških copat, velja vedeti, da je na voljo kar šest tekaških tras različnih dolžin in zahtevnosti, na katerih lahko uživajo tako začetniki kot izkušeni tekači.

Zahvaljujoč storitvi ‘sport concierge’ v hotelu si lahko izposodite športno opremo za različne aktivnosti: supe, potapljaško opremo, kolesa … in se podate na pomladno avanturo!

TOP PONUDBA – Za nepozabne družinske trenutke

Do 25. junija vas čakajo Funtastični vikendi. Vrhunska ekipa animatorjev pripravlja noro zabavo, posebnost tega nepozabnega doživetja pa je pester zabavno-izobraževalni program ter interaktivna predstava za otroke.

Poleg zabave, edinstvenih aktivnosti in otroških nasmehov bodo starši zagotovo navdušeni nad brezplačnim bivanjem za otroke do 12 let in zagotovljenim varstvom v deželi Falky (v različnih starostnih skupinah) z odlično animacijo, brezplačnimi kolesi v času bivanja in 20% popustom na masaže in tretmaje.