Smučarske počitnice z avtodomom

Avtodomu radi rečemo kar »hiša na kolesih«, saj vaše bivalno okolje potuje z vami. Sodobni avtodomi so izjemno bogato opremljeni, zelo varni in ponujajo veliko udobje bivanja in vožnje. V zadnjem času se vse več ljudi odloča tudi za zimsko preživljanje počitnic v avtodomu ob kakem smučarskem središču, ko avtodom postane vaš apartma na smučišču. Preverite, zakaj tudi vam priporočamo najem avtodoma za vaše naslednje smučarske počitnice.

Prilagodljivost in svoboda pri načrtovanju

Ena glavnih prednosti najema avtodoma za vaše naslednje smučarske počitnice je zagotovo popolna prilagodljivost. Lahko se vsak dan ustavite na drugem smučišču in tako preizkusite več različnih terenov.

Prav tako je avtodom idealna izbira, saj nikoli ne veste, kakšno vreme vas čaka na smučišču. Če rezervirate apartma ali hotelsko sobo ob nekem smučišču, boste ne glede na vremenske in snežne pogoje prisiljeni vaš dopust preživeti na izbranem smučišču. Če pa se na smučanje odpravite z avtodom in naletite na slabo vreme, se preprosto lahko prestavite do naslednjega smučišča. Enostavno lahko kadarkoli spremenite oz. prilagodite vaše načrte.

Bivajte v neposredni bližini smučišč

Veliko smučarskih središč ima ob smučiščih poseben prostor, namenjen za parkiranje avtodomov (PZA postajališča). Vso smučarsko opremo imate varno shranjeno v prostornih boksih v zadnjem delu avtodoma, do smučišča pa vas od ”vašega domovanja” loči le nekaj korakov.

Potovanje v lastnem mehurčku

Avtodom je čudovita in skoraj idealna rešitev za velik del trenutnih problemov, saj ves čas potujete v »lastnem mehurčku«. Vaše bivalno okolje potuje z vami. Imate ga stalno pod nadzorom in v njem ni nepredvidenih kontaktov z veliko množico neznanih ljudi. Ob prevzemu je avtodom očiščen in razkužen, od tu dalje pa sami prevzamete nadzor nad vašim »mehurčkom«.

Prostorni, topli in udobni

S sodobnimi avtodomi so lahko zimske počitnice prijetne in predvsem zabavne. Današnji sodobni avtodomi so izjemno prostorni, dobro izolirani in imajo zmogljivo gretje. Sodobni avtodomi nam ponujajo toliko udobja, da so smučarske počitnice z njimi lahko nepozabna dogodivščina za vso družino ali pa idealna ideja za smučarki vikend s prijatelji.

Preverite našo ponudbo možnosti najema avtodoma in potujte tako, kot si želite. V naši ponudbi lahko izbirate med 9 modeli avtodoma, tako da boste zagotovo našli idealnega za vse vaše želje in potrebe.