Zimski oddih v Termah Topolšica že za 36 EUR/osebo na noč!

Privoščite si zimsko razvajanje v Termah Topolšica. Razvajajte se v termalnih bazenih, poskusite lokalne kulinarične specialitete in si naberite novih moči v čudovitih savnah! Naužijte se prečudovitega razgleda z Velenjskega gradu in odkrijte njegove nepozabne zbirke. Prepustite se zdravilnim učinkom narave in se domov vrnite polni prijetnih spominov.

Ponudba velja do 15.3.2020, tudi med šolskimi počitnicami.

Potnik.si ZIMSKI ODDIH V TERMAH TOPOLŠICA ŽE ZA 36 EUR / OSEBO NA NOČ!

Paket ZIMSKI ODDIH V TERMAH TOPOLŠICA vključuje:

 • 3x nočitev v standardni dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi
 • Polpenzion v udobju hotelske restavracije (zajtrk, večerja)
 • Prost vstop v hotelske bazene
 • Prost vstop v hotelske savne
 • Vstopnica za ogled Muzeja Velenje in Velenjskega gradu za 2 osebi
 • Bogat animacijski program
 • Glasba v kavarni (četrtek, petek, sobota)
 • Brezplačni Wi-Fi 
 • Brezplačni parkirni prostor

CENA PAKETA: 216 EUR

Popusti za otroke:

• prvi otrok do 12,99. leta in drugi otrok do 6,99. leta gratis

Posebna ugodnost paketa: 

 • Neomejeno kopanje na dan prihoda in odhoda
 • Za smučarje: 15 % popust na smučarsko vozovnico smučišča Golte

Obvezno doplačilo:

 • Turistična taksa 1,75 EUR / osebo na noč, 0,88 EUR za otroke od 7. do 18. leta

Možna doplačila: 

 • Samopostrežno kosilo: 12 EUR / osebo
 • Vstop v Svet savn v Wellness centru Zala: 11 EUR / osebo (pon-pet) oz. 12 EUR / osebo (sob-ned)

Vodna doživetja

V Termah Topolšica lahko uživate na 1.760 m² vodnih površin v notranjem in zunanjem vodnem parku. V vseh bazenih je termalna voda, ki blagodejno vpliva na zdravje. V notranjem bazenskem kompleksu se nahajata pololimpijski bazen in zimsko-letni bazen, katerega polovica je v notranjosti, polovica pa zunaj. V sklopu notranjega bazenskega kompleksa lahko uživate v podvodnih masažah in v masažnih bazenih, za najmlajše pa je tu tudi otroški bazen.

Wellness center Zala

V našem sodobnem Wellness centru Zala vas bomo razvajali s petzvezdičnimi doživetji, narejenimi po vaši meri. V centru sprostitve in zdravja se boste naužili miru in topline, odprli vaše čute s pomočjo poživljajočih naravnih vonjev ter si vzeli čas zase za sproščanje v savnah, masažah in kozmetičnih storitvah. Na koncu boste okrepili še svoje telo v fitnesu z dih jemajočim panoramskim pogledom na gozd.

Razkošje intimnosti lahko užijete v zasebnih wellness prostorih, ki vam pričarajo vzdušje starodavnega Rima, skrivnostnega Orienta in minimalistične japonske kulture. Postrežemo vam s pijačo dobrodošlice in sadnimi prigrizki, vi pa lahko svoje dragocene trenutke prostega časa namenite svojim najdražjim.

Animacije in doživetja

Na voljo vam je bogat animacijski program in otroško varstvo. Paket vključuje vstopnico za ogled Muzeja Velenje in Velenjskega gradu. Muzej Velenje ima sedež v Velenjskem gradu, ki je znan kot eden najlepše ohranjenih slovenskih gradov. Obiskovalcem ponuja na ogled deset stalnih muzejskih in galerijskih razstav ter zanimive občasne razstave. Poleg zbirk, ki obiskovalca popeljejo skozi lokalno zgodovino, vsekakor velja izpostaviti še Afriško zbirko Františka Foita, eno od treh najpomembnejših afriških zbirk na slovenskih tleh, ter zbirki ostankov mastodonta in sodobne slovenske umetnosti.

Vikend razvajanje v Termah Topolšica

Preverite kako smo prvi jesenski vikend v Termah Topolšica preživeli mi.

Izpolnite obrazec za rezervacijo

Akcija Zimski oddih v Termah Topolšica velja za rezervacije do 15.3. (tudi med šolskimi počitnicami), oziroma do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte vaše povpraševanje. Nato boste na mail prejeli ponudbo in podatke za plačilo ter ostale potrebne informacije.

Dodatna vprašanja in informacije:

03 896 31 00 ali info@terme-topolsica.si

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂