Udobno in ugodno po Evropi – Nomago InterCity

Poletje je pravi čas, da prekinemo vsakodnevno rutino, zamenjamo okolje in se napolnimo z energijo za nove izzive. Sončni in dolgi dnevi nas vabijo, da se odpravimo po svetu in spoznamo nove kulture ali pa si privoščimo oddih v toplih krajih.

Potovanja so v zadnjih časih ugodnejša in udobnejša kot kadar koli prej. Če še ne veste, kam in kako bi se letos odpravili na poletno ”polnjenje baterij”, vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj idej, kako zapolniti proste dni z novimi dogodivščinami.

7 držav, 6 letališč in 31 evropskih mest

Občudujte madžarski parlament, sprehodite se po neštetih uličicah Benetk ali pa si privoščite oddih na plažah sosednje Hrvaške. Nomago InterCity je nova storitev podjetja Nomago, ki bo omogočala avtobusne prevoze v 7 držav, 31 mest in 6 letališč po Evropi. Nomago je z avtobusnimi prevozi povezal mesta v Nemčiji, Avstriji, Italiji, na Madžarskem, Slovaškem, Hrvaškem in v Sloveniji.

Nomago InterCity bo tako med drugim omogočal prevoze potnikom iz Ljubljane, Maribora, Bleda in Nove Gorice. Dostopne cene vam bodo olajšale odločitev, kje preživeti naslednji oddih. Iz Ljubljane se bo v Zagreb možno zapeljati za od 8,99 €, na Dunaj ali v München pa od 19,99 €.

Odkrijte svojo naslednjo destinacijo z Nomago InterCity

Odkrijte svet iz Benetk, Trsta ali Frankfurta

Odpotujete v oddaljene kraje s katerega od bližnjih letališč, od koder letijo številni letalski prevozniki. Ste vedeli, da je letališče Frankfurt četrto najbolj obremenjeno evropsko letališče, ki opravlja lete do več kot 275 destinacij v 111 državah. Zakaj si ne bi privoščili koktajla na peščenih karibskih plažah, občudovali eno izmed 7 čudes sveta ali se sprehajali po ameriških velemestih? Če načrtujete let z letališč v Benetkah, Trevisu, Trstu, Dunaju, Stuttgartu ali Frankfurtu, so Nomagovi avtobusi InterCity najudobnejša izbira, kako brezskrbno začeti nepozabno potovanje.

Poletni oddih na hrvaški obali

Mesta ob istrski obali so vam sedaj še bližje. Privoščite si sladoled v Poreču, poležavajte na plažah Novigrada ali se sprehodite po Rovinju. Oglejte si čudovito areno v Puli ali obiščite zaščitene plaže v bližnji okolici in se ohladite v čistem Jadranskem morju. V vročih poletnih dneh se na pot odpravite s prijetno ohlajenimi Nomagovimi avtobusi InterCity.

Bratislava, Budimpešta in Dunaj

Obiščite 3 čudovita mesta ob prelepi Donavi. Bratislavski grad ponuja čudovit pogled na celotno glavno mesto Slovaške, Budimpešto pa boste najbolje začutili kar na izletu po Donavi. Obiska Dunaja nikakor ne zaključite brez ogleda palače Schönbrunn, ki je eden najpomembnejših avstrijskih kulturnih spomenikov.

Novi in moderno opremljeni avtobusi

Na Nomagovih avtobusih InterCity boste za vse naštete destinacije našli najudobnejši sedež, ne glede na to, ali se na pot odpravljate sami, v paru ali z družino. Poleg omenjene možnosti nakupa vozovnic prek spleta bo Nomago tudi med prevozom poskrbel za višji standard kakovosti. Zato si kupec v postopku nakupa lahko izbere želen sedež, poleg navadne vozovnice pa bo prevoz z avtobusi Nomago InterCity omogočal tudi premium vozovnice z nadstandardnimi sedeži in dodatnim prostorom za noge. Na voljo bodo tudi vozovnice za družine oziroma prijatelje, tako boste imeli svoj kotiček z mizo za druženje. Za otroke do 2 let so na voljo prilagojeni otroški sedeži.

Avtobusi so opremljeni z Wi-FI povezavoelektričnimi vtičnicami in USB-povezavamiprevoz prtljage pa je brezplačen. Nomago InterCity v mednarodne povezave tako prinaša nov standard kakovosti na področju mobilnosti. Avtobusi na linijah Nomago InterCity bodo opremljeni tudi z najnovejšimi tehnologijami, kar bo potnikom omogočilo, da bodo v vsakem trenutku vedeli, kje se nahaja njihov prevoz.

Raziščite vse Nomagove avtobusne povezave po Evropi in si ustvarite prelepe poletne spomine. Vozovnice so že v prodaji na spletni strani NOMAGO >>