Go4.Global – enostavno potovanje po svetu

Go4.Global je spletna potovalna agencija, ki ponuja več kot 550 000 različnih hotelov in drugih vrst nastanitev v 205 državah oziroma na več kot 80 000 destinacijah po vsem svetu. Uporabniki lahko na platformi iščejo ali rezervirajo nastanitve po Evropi, Aziji, Afriki ter Južni in Severni Ameriki.

Počitnice v Aziji, Južni Ameriki ali nekje v Evropi?

Go4.Global vedno ponuja več, kot ste pričakovali. Širok spekter storitev in večja prožnost, s katero prihranite dragocen čas. Na platformi lahko enostavno vstavite želeno destinacijo in Go4.Global takoj prikaže različne destinacije, ki ponujajo vse, kar želite.

S popolnoma interaktivno platformo za rezervacijo lahko uporabniki dostopajo do najkonkurenčnejših hotelskih cen, rezervirajo hotel na spletu in takoj dobijo potrditev o svoji rezervaciji in plačilu.

Go4.Global
Go4.Global

Kako se Go4.Global razlikuje od drugih hotelskih rezervacij?

Uporabniki bodo pri rezervacijah hotelov prihranili od 5% do 30% v primerjavi s cenami za iste hotele na drugih spletnih straneh za rezervacije. Druge rezervacijske platforme zaračunavajo visoke provizije, cilj Go4Global pa je, da se v sektor turizma vrne pravičnost. Z revolucijo trga in zaračunavanjem zelo nizkih provizij za hotele prinašajo dobiček tako hotelom kot gostom.

Zakaj vstopiti na slovenski trg?

Raziskave trga v Sloveniji kažejo, da so potniki v Sloveniji večinoma mladi, ki pretežno uporabljajo spletne informacije za rezervacijo svojih počitnic. Danes imajo potniki  na voljo več orodij in tehnologije ter porabijo vsaj 25% več časa pri izbiri in rezervaciji hotela in leta. Njihova platforma pa je optimizirana za najboljšo uporabniško izkušnjo, tako da se njene značilnosti ujemajo z zahtevami slovenskih potnikov.

Cilj je revolucionirati izkušnje načrtovanja potovanj. Zato ponujajo popotnikom več informacij o njihovih potovanjih, takojšnjo potrditev pri rezervacijah in 24-urno podporo strankam. Potniki bodo prihranili čas in denar, saj je platforma popolnoma optimizirana za najboljšo uporabniško izkušnjo, ki ponuja najkonkurenčnejše hotelske cene na trgu.

Go4.Global
Go4.Global

Je Go4.Global varen za uporabo?

Omenjena platforma je varna, saj vse zahteve potekajo na varni spletni strani. Podatki o plačilih na strežnikih se ne shranjujejo trajno.

Zakaj izbrati Go4.Global?

Na Go4.Global zagotavljajo, da je kakovost njihovih storitev na najvišji ravni v vsakem koraku pri rezervaciji. Strokovnjaki z lokalnim strokovnim znanjem poskrbijo za nepozabno potovanje za stranke po vsem svetu. Njihove stranke so vedno v dobrih rokah.

Od prvega stika s strankami, v času trajanja bivanja in dokler se kupci ne vrnejo domov, jim je pomoč na voljo na 24/7 telefonski številki, preko e-pošte ali na socialnih omrežjih. Pomagali vam bodo ob kakršnih koli nepričakovanih situacijah in se po najboljših močeh potrudili, da bodo izpolnjene vse vaše potovalne potrebe.

Go4.Global
Go4.Global

Preveč možnosti in ne dovolj časa?

Tak občutek smo vsi že doživeli, zato so na Go4.Global delo opravili namesto vas. Preverite ekskluzivne ponudbe, ki jih redno posodabljajo in aktivno odstranjujejo tiste, ki jim niso več všeč.

Na strani Go4.Global se neprestano trudimo, da bi razumeli vaše potovalne navade in želje. Želimo vam dati najboljšo možno izkušnjo in s tem zagotoviti, da boste uživali v naših storitvah danes, jutri in v prihodnosti.