Intervju Ana Haložan

Pogovarjali smo se z Ano Haložan, ki je bila pred kratkim okronana kot Miss Universe Slovenije 2015. Ana zase pravi, da je disciplinirana, ciljna in da stoji za svojimi besedami in dejanji. Rada se ukvarja z manekenstvom in tudi z igranjem. Vsekakor pa delo Miss Universe 2015 vidi kot zelo dobro odskočno desko na njeni bodoči karierni poti. Po delu se rada sprosti v kakih welnessih ali na snežnih strminah.

Katero državo bi najraje obiskala in zakaj?
Vsekakor bi najraje obiskala Ameriko.Moje sanjsko mesto je pa vsekakor New York City. Ko sem ga prvič obiskala, sem si rekla, da se še vrnem. Upam,da kmalu, pustimo se presenetiti. To mesto ima nek čar, vsak se lahko dokaže, v čem je najboljši; in tudi velik trg je,da se lahko izkažeš v svetovnem merilu. Saj vsekakor v življenju gre samo za posel in za uspešnost, vsaj z moje strani.
Ali ti šola dopušča, da veliko potuješ? Katere države si že obiskala?
Vsekakor mi šola to omogoča, ravno sem zaključila letnik na Doba Maribor, smer ekonomski tehnik, tako da se odpravljam na študij, vsekakor je zdaj mogoče, da vse skombiniram  (opravljanje študijskih obveznosti preko interneta; skype ipd…).Lahko opravljam svoje delo vsepovsod po svetu. V bistvu moram povedati, da sem že kot otrok veliko potovala, tako da mi priprava prtljage v zadnji sekundi ni problem. Rada potujem, obiskujem nove kraje. Obiskala sem že približno 25 držav in več njihovih mest (Monaco, London 6 krat, NYC, Češko, Luxemburg, Nizozemsko, Grčijo, Egipt, Poljsko, Nemčijo, Milano, torej večino evropskih držav). Izjemno, stara sem šele 19 let, tako da me veliko doživetij še čaka.
Imaš morda kako priljubljeno destinacijo, kamor se vedno znova vračaš?
Vsekakor bi izpostavila NYC,  vračam se s srcem in z upanjem, da ostanem in se izkažem.
Intervju Ana Haložan - Milano
Izjemen razgled iz Milana Models Corrner. Čas za predah.
Ali obstaja kaka destinacija, ki ti je še posebej pri srcu?
Pri srcu so mi tudi luksuzne destinacije za poletne dni, da se odpočijem vsaj nekaj dni, pozabim na obveznosti in da mi gre vsekakor samo po glavi ležanje na plaži…
Katero potovanje ti je bilo do sedaj najboljše? Zakaj?
Najboljše mi je poslovno potovanje, na katerega se odpravim z velikim navdihom, tam opravim poslanstvo čim bolje in se vrnem z novimi dosežki.
Ali imaš kakšno slabo izkušnjo?
S potovanji v bistvu ne, mogoče kdaj, če so močne turbulence, rada zatisnem oči, ampak ne bi tega izpostavila..
Kateri je najbolj smešen pripetljaj s tvojih potovanj?
Ko sem se še kot majhna deklica izgubila v Grčiji. Z oslom me je njegov gospodar odvedel na neko goro, z bratom sva bila vsak na svojem. Ko sva prispela na goro, staršev ni bilo nikjer. Tekla sva nazaj in  zgrešila pravo pot.  Starši so prihajali po drugi poti. K sreči  smo se vsi obrnili in se, hvala bogu, srečali na križišču, tako so se moje solze vsekakor hitro posušile…Obožujem srečne konce!
Intervju Ana Haložan - Istra
Kratek oddih v Istri.
Kako je s hrano in pijačo na tvojih potovanjih? 
Vsekakor pazim na zdravo prehrano, kjerkoli sem, ker se počutim fenomenalno. Če ni časa ali možnosti jesti zdravo, vsekakor vzamem kak hiter snack in grem naprej…Odvisno od časa, rada pa se držim zdrave prehrane in tudi pijače. Obožujem mineralno in navadno vodo.
Kako so videti tvoje priprave na dopust/potovanje v tujino? Vzameš veliko prtljage?
V bistvu niti ne, vzamem, kar potrebujem. Vedno pa je z mano par visokih pet, tako da je to kot nekakšna obvezna oprema, kjerkoli po svetu sem!
Na kakšen način boš predstavljala Slovenijo v drugih državah? Katero znamenitost boš najbolj izpostavila?
Predstavila jo bom v najlepši luči, kot majhno, izjemno državo, z bogato naravo, gozdovi..In da dejansko lahko v nekaj urah počneš različne dejavnosti, kot so smučanje, sprehod ob morju,  obisk narodnega parka, vzpon na goro, spust v kraško jamo ipd…
Kakšne bodo po tvojem mnenju zadolžitve Miss Universe v tujini?
Nekaj podobnega kot v Sloveniji. Dajanje intervjujev, posnetki z oboževalci… in pa seveda tudi čim bolje predstaviti državo na svetovnem izboru..
Koliko, misliš, bo potovanj vsak dan v tvojem mandatu Miss Slovenije?
Mislim, da kar veliko, saj sem že kar prvi vikend, odkar sem postala Miss universe, odpotovala v Italijo, najprej obiskat svetovno znanega režiserja Sergio Mimmico in nato še drugi dan poslovno kosilo v Riminiju pri Baldininiju. Izjemno je bilo in vesela sem druženja. Moram pa tudi povedati, da nas je povabil na kosilo, ker sem mu tako ugajala, ko je spremljal v živo Miss universe 2015 Slovenia preko eskluzivno.si in tako me je povabil na Fashion week Milano spomladi ter tudi, da naredim kampanjo za Baldinini Watches. Tako je bil to zame izjemno dober začetek.
Intervju Ana Haložan - Nassfeld smučanje
Smučanje v Nassfeldu, Avstrija.
Komentirajte!
Bi radi Ano kaj vprašali ali ji namenili kako vzpodbudno besedo?