Na krompirjeve počitnice tja, kjer se lahko sprehodite med krošnjami

V pohorskih koncih, natančneje na zeleni Rogli, je pred kratkim zrasla čudovita Pot med krošnjami Pohorje. Najenostavneje jo boste dosegli iz majcenih, simpatičnih Term Zreče in seveda neposredno z Rogle. Pa še najboljše: na Rogli in v Termah Zreče so pripravili živahen krompirjev program za otroke.

Kaj pa je vam pisano na kožo?

Če ste ljubitelj bujne narave, prostranih travnikov in neskončnih gozdov, če si želite svoje počitnice preživeti polno, doživeto in predvsem čim več v gibanju na svežem zraku, vam priporočamo Roglo. Če se vaš okus bolj nagiba k idejam o brbotajočih termalnih vrelcih, po zeliščih dišeči Savna vasi in sproščanju v Wellnessu Idila, izberite Terme Zreče. Oba centra sta med sabo oddaljena le 17 km, zato lahko kadarkoli preizkusite kombinacijo obeh.

Kaj bo prinesel krompirjev program za otroke?

Prav poseben košček krompirjevih počitnic bo namenjen tistim, ki si jih najbolj zaslužijo – našim najmlajšim. Na Rogli pripravljajo vsak dan drugačna doživetja s tematskimi dnevi: dan čarovnic, kostanjev dan ali pastirčkov dan. V Termah Zreče pripravljajo družinski izlet na Roglo, kostanjev piknik, peko jabolk, piškotov in palačink, pohod z baklami in številne druge igre.

Ste že slišali za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli?

Pot med krošnjami Pohorje je postavljena v osrčje neskončnih pohorskih gozdov, na vrh Rogle, kot del že tako pestre doživljajske ponudbe. Pot vam bo pokazala izjemne razglede ter vas podučila, zakaj je pohorska narava edinstvena. Lahko boste raziskali smreke vse od korenin do vrhov krošenj. Nikar ne zamudite priložnosti za zabavo na poučnih in adrenalinskih postajah. Preverite cenik >>

Preverite, kaj ponujajo krompirjeve počitnice na Rogli in v Termah Zreče

V Termah Zreče vaš program krompirjevih počitnic zajema krepčilen zajtrk, večerjo s poudarkom na lokalnih jesenskih dobrotah in priljubljene jedi za otroke, neomejeno kopanje v termalnih bazenih, vstop v Savna vas ter bon v vrednosti 15 € na izbrane storitve v Wellnessu Idila.

Že od 55 € na osebo na noč z brezplačnim bivanjem za prvega otroka do 12 let in drugega otroka do 6 let (drugi otrok do 12 let pa ima 70 % popusta).

Na Rogli bodo krompirjeve počitnice all inclusive: tematski samopostrežni zajtrk in večerja z izborom tradicionalnim jesenskih jedi, lahko kosilo, pijača pri kosilu in večerji (hišno vino, točeno pivo, domači ledeni čaj ali jabolčni sok), popoldanski prigrizki (domače pecivo), pijača v Stari koči do 20.00 (hišno vino, točeno pivo, domači ledeni čaj ali jabolčni sok), neomejeno kopanje v bazenu Hotela Planja, 1x vstop v savne Wellnessa Planja, 1x spust po adrenalinskem sankališču Zlodejevo za otroke, 1x izposoja kolesa ali palic za nordijsko hojo, 1x dnevno 1 ura koriščenja športne dvorane in kopanje v termalnih bazenih Term Zreče 30 % ugodneje.

All inclusive že od 66 € na osebo na noč z brezplačnim bivanjem za prvega otroka do 12 let in 50 % popusta za drugega otroka do 12 let.