Poletni oddih na Jelenovem grebenu

Zgodba družinskega podjetja Jelenov greben iz Olimja sega v leto 1990, ko je lastnik Borut Ježovnik podedoval 8 hektarjev zemlje od dedka. Ker ta ni bila primerna za obdelavo s stroji so pripeljali prve jelene z Brionov, ki so privabili prve obiskovalce.

Hlev so preuredili v gostinski objekt, zgradili sobe, wellness center, trgovinico z domačimi proizvodi, večnamenski kozolec z jabolčnim sadovnjakom, vinoteko z izbranimi vrhunskimi vinarji iz cele Slovenije, dodali laserski studio, sejno sobo, garažno hišo in pa otroško igrišče. Družina Ježovnik s svojimi zaposlenimi, vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste, predvsem pa za tiste, ki se zvesto vračajo na ta turistično razvit konec Slovenije, v čudovito okolje Olimja.

Med številnimi dejavnostmi je vsekakor zelo prepoznavna kulinarika. V rustikalnem slogu opremljeno gostišče (dva gostinska objekta, ki sprejmeta do 350 gostov), kjer vam prijazno osebje nudi pristno domačo obsoteljsko-kozjansko hrano, jelenje in gobje specialitete ter pestro izbiro vrhunskih vin iz vse Slovenije. Jedi, ki jih najdete v jedilnem listu so skrbno izbrane in pripravljene s pridnimi rokami. Naj poudarimo, da se v naši kuhinji peče tudi domač kruh. Prijetna aroma po svežem kruhu daje restavraciji še posebno domačnost. Na Jelenovem grebenu imamo tudi svojo slaščičarno, kjer pripravljamo dnevno sveže sladice in domač sladoled.

Paket »OSVEŽIVA SE«: 2 vključeni nočitvi

Cena: 120,00€ na osebo / 2 nočitvi

Paket »UMAKNIVA SE«: 4 vključene nočitve

Cena: 240,00€ na osebo / 4 nočitve

Paketa vsebujeta: 

  • pokušina domačih jelenjih salam in kravjega sira v trgovini „Zlata skrinjica“,
  • hranjenje jelenov in muflonov,
  • namestitev v dvoposteljni sobi opremljeni v rustikalnem stilu (2 ali 4 nočitvi),
  • 2 ali 4x bogat samopostrežni zajtrk „Ni da ni“ za 2 osebi,
  • 2 ali 4x 3 hodna penzionska večerja v gostišču Jelenov Greben,
  • sprehod po vasi Olimje (samostan, čokoladnica, pivovarna, golf, dežela pravljic,…),
  • neomejena uporaba jacuzzijev in savn v Wellnessu Lara na Jelenovem grebenu.
+ Potnik.si DARILO: 
  • darilce iz trgovine »Zlata skrinjica«

*Ponudba velja od 6.5.2019 do 31.10.2019 le med nedeljo in petkom – od petka do nedelje ter med prazniki ta ponudba ni na voljo zaradi zasedenosti kapacitet (poroke in druga slavja).

Dodatna plačila:
Turistična taksa: 2,00€ na osebo na noč.
Promocijska taksa: 0,50€ na osebo na noč

Jelenov greben je idealno stičišče za srečanja s  prijatelji, praznovanje z družino, poročna destinacija za zaljubljene in oddih od vsakdanjega življenja v stiku z naravo.

Romantično razvajanje na Jelenovem grebenu

Kljub slabši vremenski napovedi smo se podali na krajši oddih v čudovito vasico Olimje, natančneje na Jelenov greben. Hitro smo spoznali, da je aktivnosti in zanimivosti veliko, tako da nam gotovo ne bo dolgčas. Preberite si Potnik.si reportažo >>

Izpolnite spodnji obrazec in uživajte v neokrnjeni naravi na Jelenovem grebenu

S seboj lahko povabite še vaše prijatelje in skupaj uživate na Jelenovem grebenu. Tudi za posameznike smo pripravili ugodno ponudbo in verjemite, da vam ne bo dolgčas.

Število sob je omejeno, zato vam svetujemo, da pohitite s prijavo in si rezervirate sobo v želenem terminu. Ponudba velja od 6.5. do 31.10.2019 le med tednom (od nedelje do petka) oziroma do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte povpraševanje. Nato boste na mail prejeli ponudbo in podatke za plačilo ter ostale potrebne informacije.

Dodatna vprašanja in informacije:

041 320 620
mirjam@potnik.si

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂