Doživite čisto romantiko v hotelu Bled Rose

Hotel Bled Rose se nahaja na izjemni lokaciji, v samem središču Bleda, s pogledom na Blejsko jezero, a je kljub temu ohranil svojo zasebnost. Prepričani smo, da bo vaš čas, preživet v hotelu Bled Rose, nekaj posebnega. Naj Bled Rose postane in ostane vaša najljubša izbira za nepozaben romantični, poslovni ali aktivni oddih na Bledu.

Butična doživetja

V hotela Bled Rose znajo poskrbeti za vsakega gosta, željnega doživeti čim več. Od aktivnih počitnic, prežetih s športnimi aktivnostmi, ki jih nudi Bled z okolico, do doživetij polnih družinskih počitnic ali navdihnjenega romantičnega pobega v dvoje.

Uživajte v unikatnih VIP spajih, ki so bogato opremljeni s privatno savno, jacuzzijem, king size posteljo ter drugimi drobnimi presenečenji. Doživite čisto romantiko na Blejskem otočku, zraven pa vam v hotelu lahko pripravijo tudi zelo okusno piknik košaro za popolno doživetje Bleda.  Najemite kolesa ali pa kar peš odkrivajte izjemno okolico Blejskega jezera.

Sproščeno razvajanje

Privoščite si sproščeno razvajanje v udobju 4-zvezdičnega hotela z retro pridihom. Odklopite se od vsakdanjih skrbi v modernem wellness centru  z notranjim bazenom, savnami in masažnim centrom, ki se odpira na hotelsko plažo. Plažo bogatijo zunanji jacuzzi z razgledom na okoliške vrhove, odprto kurišče za večerne užitke in »zlata točka«, edinstvena lokacija, prežeta s pozitivno energijo.

Preverite, kako je član Potnik.si ekipe presenetil svojo ženo za 8. obletnico poroke in kaj vse sta lepega doživela na Bledu, s pomočjo Bled Rose hotela. Poglejte Potnik.si reportažo >>.

Gurmanska izkušnja

Razvajajte vaše brbončice v hotelski restavraciji z izbranimi okusi lokalne kulinarične tradicije. Filozofija hišne kulinarike hotela Bled Rose je prepletanje okusov. Preplet svetovnih kulinaričnih vplivov in slovenske tradicije ob najstrožjih merilih svežine, lokalnih sestavin in sezonskosti.

Vsi gostje, ki boste v hotelu Bled Rose unovčili turistične bone in vsaj dvakrat prenočili, boste lahko izbirali še med dodatnimi brezplačnimi ugodnostmi v obliki BON-bončkov.