Odkrijte edinstven čar Hrvaške v hotelih Falkensteiner

Falkensteiner Park Punat – doživite vse lepote otoka Krka

Prepustite se sladkemu prostemu času otoškega življenja na čudoviti lokaciji ob morju v središču Punta. Park Punat vas bo navdušil s svojimi aktivnimi funkcijami, kot so Sports Concierge za otoška doživetja in aktivnosti, različni športi, izposoja koles, kajakov in supov, kot tudi sproščujoče počitnice ob zunanjem bazenu z ločenim otroškim bazenom in toboganom, Thalasso in SPA tretmaji sredi narave, italijansko-hrvaška kuhinja in strokovno varstvo otrok.

Odkrijte nove kraje, okuse in edinstven čar Hrvaške v hotelu Falkensteiner Park Punat

Ne glede na to, ali sanjate o aktivnem, družinskem ali sproščujočem dopustu, je Falkensteiner Park Punat poskrbel, da vsakdo doživi počitnice po lastni izbiri. S kolesom raziščite lokalne lepote zlatega otoka Krka z vrhunskimi degustacijami znanih domačih izdelkov ali preživite nepozabne družinske trenutke ob dogodkih in delavnicah brez primere. Z našo ponudbo do 25% SPRING SPECIAL si zagotovite počitnice na otoku Krku po najboljših cenah in brezskrbno pozdravite svoje poletne počitnice.

Falkensteiner Club Funimation Borik- najboljši družinski hotel na Hrvaškem

Falkensteiner Club Funimation Borik, ki se nahaja neposredno na 1,7 km dolgi plaži, le nekaj korakov stran od zgodovinskega središča Zadra, zagotavlja gostom mediteranski pridih, širok nabor aktivnosti, prostoren vodni svet, notranji bazen in čudovit plavalni zaliv. Poleg tega ga odlikuje fantastičen zabavni in športni program ter lasten ekskluzivni Thalasso & SPA center.

Preživite to Veliko noč nepozabne družinske trenutke v hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik

Falkensteiner Club Funimation Borik je pripravil neverjetne velikonočne aktivnosti s peščico zabave. Vikend se bo začel z velikonočno zabavo presenečenja, nadaljeval pa z iskanjem pisank, otroškimi animacijami, družinskimi igrami in predstavami. Posebno doživetje bo največji velikonočni zajček na Hrvaškem (3,75 m) in najljubši lik naših malih gostov, naša draga maskota Falky. Medtem ko se otroci igrajo, lahko starši uživajo v wellnessu z 20 % popustom na SPA tretmaje, družine pa lahko skupaj z brezplačnimi hotelskimi kolesi raziskujejo Zadar, vse z brezplačnim bivanjem za otroke do 12 let!