Oddih na svežem pohorskem zraku v hotelu reAktiv

Preživite vaš oddih na svežem pohorskem zraku. Raziskujte destinacijo Rogla Pohorje z električnimi kolesi, zaplavajte v termalni vodi Terme Zreče in obiščite najmogočnejšo razgledno točko Pot med krošnjami. V hotelu reAktiv si privoščite sprostitev v savni in uživajte ob lokalni kulinariki.

Ponudba velja od 01.09.2021 – 22.12.2021.

Potnik.si ODDIH V HOTELU REAKTIV

Na oddih se lahko odpravite v dvoje, z družino ali pa povabite še vaše prijatelje in skupaj uživajte na svežem pohorskem zraku. Dolgčas vam ne bo v nobenem primeru, saj je na voljo ogromno aktivnosti in zanimivosti.

V nastanitvi lahko koristite turistične bone RSIzkoristite turistične bone in varno spoznajte našo Slovenijo!

3 dnevni oddih s turističnimi boni: 

Cena vključuje:

 • 2 x nočitev v dvoposteljni sobi
 • 2x bogat in zdrav zajtrk
 • 1x brezplačen zaseben vstop v hotelsko savno (2h)
 • 20% popust na najem električnih koles (2 uri)
 • Brezplačna otroška vstopnica za  Mini Zoo Land
 • Neomejen dostop do interneta
 • Brezplačno parkirišče ob hotelu
 • 20% popust ob nakupu celodnevne kopalne karte za Terme Zreče

DARILO: 2x večerja 

Obvezno doplačilo:

 • turistična taksa odrasli 2,50 EUR/noč
 • turistična taksa otroci do 7 let brezplačno
 • turistična taksa otroci od 7 – 18 let 1,25 EUR/noč

Popusti za otroke: 

 • otrok do 5,99 leta brezplačno, če spi s starši

CENA:

  – 216 € za dvoposteljno sobo (2 osebi)

  – 270 € za troposteljno sobo (2 odrasla + 1 otrok*)

  – 324 € za štiriposteljno sobo (2 odrasla + 2 otroka*)

*za otroka velja oseba 6 – 14,99 let

Nastanitev

Hotel reAktiv*** se nahaja v centru Zreč, nasproti glavne avtoceste in term Zreče. Hotel ponuja 32 enoposteljnih in večposteljnih sob z balkonom, hotelsko restavracijo, hotelski lobi s kavarno, seminarski center, savne in masažni prostor. Vse sobe so opremljene s televizijami, zasebno kopalnico s tušem ali kadjo, sefom, mini hladilnikom, klimo in imajo svoj lasten balkon.

Ponudba hotela

V sklopu hotela gostje lahko uživajo v majhnem wellness prostoru, ki vključuje finsko in infrardečo savno, zeliščni čaj, vodo in prostor za sprostitev. Za popolno sprostitev telesa si lahko gostje hotela rezervirajo masažo telesa in izbirajo med 6 različnimi masažami.

Gostje lahko uživajo ob lokalni kulinariki v ponudbi samopostrežnega zajtrka in večerje v hotelu reAktiv.

Raziskovanje Rogle in Pohorja s kolesom

Za vse kolesarke navdušence imamo na recepciji na voljo električna kolesa in izposojo športnih koles. Medtem ko bivate v hotelu reAktiv, se zapeljite do najlepših razgledov, vdihnite svež pohorski zrak in obiščite najbolj skrite kotičke destinacije Rogla Pohorje. Za vas smo izbrali kolesarske poti, ki vam bodo za vedno ostale v spominu. Na recepciji vas že čakajo karte kolesarskih poti.

Raziščite in občudujte neokrnjeno naravo

Pohodništvo je ena izmed najbolj priljubljenih rekreacij, zato si med bivanjem v hotelu reAktiv obujte pohodniške čevlje in se podajte po najlepših poteh na destinaciji Rogla Pohorje. Podajte se po poteh bogate dediščine in obiščite Žičko kartuzijo ali obiščite čudovit Celjski grad. Predlagamo vam pohod na Lovrenška jezera ali ogled Noordung centra, vsi adrenalinski navdušenci pa preverite adrenalinske sanke Zlodejevo, ki obratujejo skozi vse leto. Uživajte in se sprehodite po Mini Zoo Landu, ki je idealen za družine.

V hotelu lahko gostje kupijo ugodnejšo vstopnico za termalni bazen Terme Zreče.

Priporočamo pa vam tudi obisk edinstvene Poti med krošnjami. Pot med krošnjami leži v osrčju mogočnih pohorskih gozdov, na vrhu Rogle na nadmorski višini 1517 metrov. Pot vam bo pokazala, zakaj je pohorska narava edinstvena. Postali boste delček gozdnega življenja ter se srečali s številnimi živalmi in rastlinami, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Hotel reAktiv – odlično izhodišče za vse okuse!

Preberite si, kaj vse smo mi doživeli in preizkusili ob našem vikend oddihu v hotelu reAktiv.

Izpolnite obrazec za rezervacijo

Akcija za oddih v hotelu reAktiv velja od 01.09.2021 – 22.12.2021.oziroma do zapolnitve prostih kapacitet! Izpolnite spodnji obrazec in oddajte vaše povpraševanje. Nato boste na mail prejeli ponudbo in podatke za plačilo ter ostale potrebne informacije.

Dodatna vprašanja in informacije:

070 66 66 11 ali info@hotel-reaktiv.si

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂